Kaldet af Gud

Da jeg som nyuddannet handelsstudent fik job i et større forsikringsselskab, troede jeg, at mit arbejdsliv ville blive i finans- og forsikringsektoren. Men Gud ville dog noget andet. I fritiden var jeg spejder og aktiv i den lokale Adventistkirke på Nørrebro i København. Som årene gik, voksede mit engagement i spejderarbejdet og menigheden, og i 2003 begyndte Gud at udfordre mig til at arbejde fuld tid for ham. Efter mange bønner og samtaler med familie og venner opsagde jeg mit job i ALKA i foråret 2005 for at flytte med min kone og mine to drenge til England for at uddanne mig til præst.

Siden 2010 har jeg været præst i Nærum Adventistkirke lidt nord for København, og da Tejn menighed stod uden præst i 2014 blev jeg “besøgspræst” for Adventistkirken på Bornholm.

Solskinsøen har altid haft en speciel plads i mit hjerte. Jeg aftjente min værnepligt i Allinge, har familie herovre, og jeg har deltaget i Bornholm Rundt på cykel næsten hvert år siden 1995. Jeg kan specielt godt lide udfordringerne i de Bornholmske “bjerge” så jeg kører tit løbet i en prikket bjergtrøje.

Jeg føler et specielt kald i at formidle den kristne tro på en måde der gør evangeliet nærværende og aktuelt for mennesker. Derfor gør jeg ofte brug af familie- og spaghettigudstjenester til at skabe ekstra plads kreativ tilbedelse med alle vore sanser samt mulighed for at blive forundret over Guds indgriben i menneskers liv.

Just what is custom composing? At short, a custom world wide web writer’s key objective is to make a particular, creative parcel of advice for whatever theme the client writing help wants. This is sometimes accomplished as a result of extensive investigation, imaginative writing and also a fantastic sense of design.